Adrian  AMSTUTZ 
   
29 - 03 - 1973
Luzern
   
   
Great Races & Palmares
2012 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2013 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2014 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport) WINNER.jpg
2015 Dubai 24 hours (Stadler Motorsport).jpg
2016 Euro Lambo Trofeo (Bonaldi Motorsport) CHAMPION Pro-Am.jpg
2017 Dubai 24 hours (GRT Grasser Racing).jpg
2017 Spa 24 hours (Barwell Motorsport).jpg
 
 
 
2018 Blancpain-ES (Barwell Motorsport) CHAMPION Am.jpg
2018 Spa 24 hours (Barwell Motorport) WINNER Class Am.jpg
2019 Blancpain-ES (Barwell Motorsport) CHAMPION Am.jpg
2019 Dubai 24 hours (Attempto Racing).jpg
2019 Spa 24 hours (Barwell Motorsport).jpg
2019-1 Barcelona 24 hours (Barwell Motorsport) WINNER.jpg
2019-1 Gulf 12 hours (Barwell Motorsport).jpg
2020 Dubai 24 hours (Barwell Motorsport).jpg


Last Updated     31 – 12 – 2020