Corey  LEWIS  
   
17 - 10 - 1991
Nazareth
(Northampton - Pennsylvania)
    
Great Races & Palmares
2015 Lambo Trofeo NA (Change Racing) CHAMPION Pro-Am.jpg
2016 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).JPG
2016 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2016-1 Petit Le Mans (Lamborghini Huracan).jpg
2017 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2017 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2017 Virginia 2h40 (Lamborghini Huracan) WINNER GTD.jpg
2017-1 Petit Le Mans (Lamborghini Huracan).jpg
 
 
2018 Lambo Trofeo NA (Change Racing) CHAMPION Pro.jpg
2018 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan) WINNER GTD.JPG
2018-1 Petit Le Mans (Lamborghini Huracan).jpg
 
 
2019 Lambo Trofo NA (Change Racing) CHAMPION Pro.jpg
2019-1 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2019-1 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2019-1 Spa 24 hours (Ombra Racing).jpg
2019-2 Laguna Seca 2h40 (Lamborghini Huracan) WINNER GTD.jpg
2019-3 Petit Le Mans (Lamborghini Huracan).jpg
2020 LamboTrofeo NA (Change Racing) CHAMPION Pro-Am.jpg
2020-1 Daytona 24 hours (Paul Miller Racing) WINNER GTD.jpg
2020-2 Petit Le Mans (Lamborghini Huracan).jpg
2020-3 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2021 Daytona 24 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2021 Sebring 12 hours (Lamborghini Huracan).jpg
2021-1 GT-Austin (Lamborghini Huracan) WINNER Race 2.jpg
 


Last Updated     3 – 05 – 2021