Colin  TURKINGTON  
Colin Henry TURKINGTON
21 - 03 - 1982
Newry
(Northern Ireland)
   
Palmares
2003-01 BTCC-Brands Hatch (MG ZS) WINNER Race 4.jpg
2004-02 BTCC-Mondello Park (MG ZS) WINNER Race 3.jpg
2005-03 BTCC-Croft (Vauxhall Astra) WINNER Race 1.jpg
2005-04 BTCC-Mondello Park (Vauxhall Astra) WINNER Race 2.jpg
2006-05 BTCC-Thruxton (MG ZS) WINNER Race 3.jpg
2006-06 BTCC-Donington (MG ZS) WINNER Race 3.jpg
2007-07 BTCC-Croft (BMW 320si) WINNER Race 1.jpg
2007-08 BTCC-Oulton Park (BMW 320si) WINNER Race 2.jpg
2007-09 BTCC-Brands Hatch (BMW 320si) WINNER Race 6.jpg
2008-10 BTCC-Brands Hatch (BMW 320si) WINNER Race 3.jpg
2008-11-12 BTCC-Croft (BMW 320si) WINNER Races 1 & 2.jpg
2008-13 BTCC-Oulton Park (BMW 320si WINNER Race 2.jpg
2009 BTCC (Team RAC) CHAMPION.jpg
2009-14 BTCC-Thruxton (BMW 320si) WINNER Race 2.jpg
2009-15-16 BTCC-Oulton Park (BMW 320si) WINNER Races 1 & 2.jpg
2009-17-18 BTCC-Croft (BMW 320si) WINNER Races 1 & 2.jpg
2009-19 BTCC-Snetterton (BMW 320si) WINNER Race 3.jpg
2010 WTCC-Japan (BMW 320si) WINNER Race 2.jpg
2013-20 BTCC-Donington (BMW 125i) WINNER Race 3.jpg
2013-21-22 BTCC-Croft (BMW 125i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2013-23-24 BTCC-Knockhill (BMW 125i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2014 BTCC (eBay Motors) CHAMPION.jpg
2014-25 BTCC-Brands  Hatch (BMW 125i) WINNER Race 3.jpg
2014-26 BTCC-Thruxton (BMW 125i) WINNER Race 3.jpg
2014-27-28 BTCC-Oulton Park (BMW 125i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2014-29-30 BTCC-Croft (BMW 125i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2014-31-32 BTCC-Rockingham (BMW 125i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2015-33 BTCC-Donington (Volkswagen Passat) WINNER Race 2.jpg
2015-34-35 BTCC-Snetterton (Volkswagen Passat) WINNER Races 1 & 2.jpg
2015-36 BTCC-Silvertone (Volkswagen Passat) WINNER Race 3.jpg
2016-37 BTCC-Oulton Park (Subaru Levorg) WINNER Race 1.jpg
2016-38 BTCC-Croft (Subaru Levorg) WINNER Race 1.jpg
2016-39 BTCC-Snetterton (Subaru Levrog) WINNER Race 1.jpg
2016-40-41 BTCC-Brands Hatch (Subaru Levorg) WINNER Races 4 & 5.jpg
2017-42 BTCC-Donington (BMW 25i) WINNER Race 3.jpg
2017-43 BTCC-Thurxton (BMW 125i) WINNER Race 3.jpg
2017-44 BTCC-Croft (BMW 125i) WINNER Race 2.jpg
2017-45 BTCC-Brands Hatch (BMW 125i) WINNER Race 5.jpg
2018 BTCC (Team BMW) CHAMPION.jpg
2018-46 BTCC-Oulton Park (BMW 125i) WINNER Race 2.jpg
2019 BTCC (Team BMW) CHAMPION.jpg
2019-47-48 BTCC-Donington (BMW 330i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2019-49-50 BTCC-Oulton park (BMW 330i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2019-51 BTCC-Snetterton (BMW 330i) WINNER Race 2.jpg
2020-52 BTCC-Donington (BMW 330i) WINNER Race 2.jpg
2020-53 BTCC-Brands Hatch (BMW 330i) WINNER Race 2.jpg
2020-54 BTCC-Silverstone (BMW 330i) WINNER Race 2.jpg
2020-55-56 BTCC-Snetterton (BMW 330i) WINNER Races 1 & 2.jpg
2021-57 BTCC-Snetterton (BMW 330i),WINNER Race 1.jpg
2021-58 BTCC-Knockhil (BMW 330i) WINNER Race 1.jpg
2021-59 BTCC-Corft (BMW 330i) WINNER Race 3.jpg
       


Last Updated    20 – 09 – 2021